söndag 23 augusti 2009

jag är oxå klar

Men jag får bara in bokstäver i stället för ett kort på den färdiga topen. Hoppas att jag kan lösa detta på ngt sätt.
Jag kommer att göra fler likadana men antagligen gå ner en storlek till och/eller göta en annan urringning. Just nu kan jag nog inte ha en bh under. O hur kul är det::::

tisdag 18 augusti 2009

Det har gått i stå

Med min Buttercup. Viktminskning krävs (midjemåttet har på något konstigt sätt ökat i sommar). Men den 16 oktober ska jag till Rom och då ska den med, so do remind me.

lördag 15 augusti 2009

Startuppställning!


Nu äntligen skall jag börja på
min Buttercup... Kanske lagom till sommaren börjar ta slut, men dels kommer det ju fler somrar och dels tänkte jag att den skule funka med något under, lite lager på lager nu under hösten.
Garnet är Muskat som jag köpte på Garnstudios sommarrea.
Jag är lite osäker på storleken hamnar någonstans mellan S och M, men väljer nog M för att kunna ha något under, så får jag väl mäta lite under vägens gång.

Posted by ShoZu

fredag 14 augusti 2009

Färdig Buttercup

Nu är den färdig, min Buttercup. Den passar väldigt bra tycker jag. Stickad enligt storlek S, option B i Marks & Kattens Flox med stickor 4 och 3,5. Det enda man kanske kan anmärka på är att jag borde valt en lite starkare färg. Jag vet ju att jag inte gillar att sola. Kanske nästa sommar. Hur som helst är jag nöjd med den. Det var ett bra mönster och det är inte omöjligt att jag stickar en till. Kanske i grönt :)

klar!

Ja jag är faktiskt färdig men jag har kvar att fästa lite trådar. Ska virka lite runt nacken o fram oxå. Bild kommer

Medeas nummer två

Nu stickar jag på min Jasper Buttercup igen. Det onda i axeln är borta och några andra projekt har kommit igång.
Men trots tråkiga slätstickningsvarv vore det kul om min Buttercup nr 2 blev klar snart.

måndag 3 augusti 2009

Det går framåt...

men inte så fort. Min Buttercup har legat nere ett tag nu. Det är lite tråkigt med bara långa räta varv. Jag provade den för att se hur långt jag kommit. 10 cm till och sen mönsterkanten borde räcka. Ena ärmen är färdig så det tar nog inte så lång tid. Vi ska ta en tur till Göteborg i morgon så jag kan kanske kan sticka lite i bilen. Jag har tyvärr lite svårt för det, blir lätt illamående om jag inte tittar rakt fram. Men jag kan ju sluta innan jag mår illa.