söndag 19 juli 2009

upprepning

Ja även jag fick repa upp pga för stor storlek o jag tror faktiskt att den fortfarande är ngt stor men jag har bestämt min för att i så fall virka ihop den smalare eller vad man ska säga. Eller köpa en bit linnetyp i samma färg o lägga i decoltaget. Trots allt har jag hela kroppen o ärmar kvar. Inte går det fort för mig inte men det är ju vägen som är målet o Buttercupen är rolig o lätt att sticka i övrigt, inte sant??!

PS Jag får nu skriva här igen efter att ha blivit anmäld för skräppost. Vem vet? Kanske jag själv kommit på den knappen för det.? DS

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att du får skriva igen. Jag tror att det var massor med KAL-bloggar som blev utsedda som spam-bloggar. Men nu är vi tillbaka igen. Snart... ska jag fortsätta på min Buttercup nr2. Ska bara... först.

    SvaraRadera
  2. Hej,

    är på väg att börja min första Buttercup. Blev väldigt inspirerad i fredags och anmälde mig. Gjorde i lördags en utflykt till Borgå i Finland för att söka rätt garn. Hittade en härlig grönblå nyans i Sirdars BabyBamboo, men tyvätt var det i åtta nystan tre olika partier och det fanns inte mera av garnet. Nu jagar jag efter andra alternativ. Har hittat flera garnalternativ i Ravelry och skall göra ett nytt försök i Joen lanka i Joensuu på torsdagen.

    SvaraRadera